Logo GadgetGear.nl
Logitech MX Brio 705 For Business
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech komt met potentieel waanzinnige webcams

Higher-end wordt het nog even niet bij Logitech, maar de specs van de Logitech MX Brio en MX Brio 705 For Business zijn behoorlijk indrukwekkend.

Net als bij haar voorganger, kan deze webcam tot 4K resolutie streamen, maar daar blijft het niet bij. De pixels zijn 70% groter geworden. Hierdoor moet de camera beter presteren bij minder licht en nauwkeuriger scherp kunnen stellen. Met Logi Options+ krijg je meer controle over contrast, levendigheid, tint etc. Kantel je de camera, kom je in show mode waarmee je gemakkelijk objecten op jouw bureau kunt tonen. Beam forming microfoons zorgen voor het nauwkeuriger vastleggen van geluid.

De Logitech MX Brio 705 for Business krijgt ook nog RightSight autoframing waardoor de spreker automatisch in beeld wordt gezet als meerdere mensen spreken. De camera kan de spreker ook volgen, zolang deze in het gezichtsveld van de camera blijft. Mogelijk door sensor cropping.

De standaarduitvoering van de Brio gaat €229 kosten. Voor twee tientjes meer pak je de for Business uitvoering.

Logitech MX Brio kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

2 reacties

  1. Wat is de reden dat ze nooit Windows Hello ondersteunen? Je zou zeggen dat met deze prijs, iig de zakelijke variant dit wel zou moeten ondersteunen?

  2. Gaan jullie deze testen? En zo ja, kunnen jullie dan eens uitleggen wat het zo lastig maakt om Hello te ondersteunen? Ik heb wel eens gehoord dat dit met gecompliceerde sensor-eisen te maken heeft, maar waarom heeft MS er niet voor gezorgd dat dit toegankelijker is voor hardwarefabrikanten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.