Logo GadgetGear.nl
Super Mario Bros. 2 - The Lost Levels verpakking
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ja, er komt een tweede The Super Mario Bros.

Na het enorme succes in 2023 kan het niet anders als dat Nintendo groen licht geeft voor een vervolg op The Super Mario Bros.

Maar kwaliteit gaat voor alles, dus het zal zeker geen haastwerk worden van Illumination Studios Paris, de studio die ook belast was bij de productie van de eerste film. Het is de planning dat de film pas in 2026 in de bios te vinden is. Er wordt dan ook nog niks over het verheel gedeeld, anders dan dat het Mario universum verder zal worden uitgebreid. 3 april 2026 moet hij in de Amerikaanse bios te vinden zijn. De Benelux zal daarna snel volgen.

Eén reactie

  1. De eerste was best ok. Maar mensen doen alsof het een geweldige film was, en dat is een beetje overdreven. Leuk voor de fans (waar ik er een van ben) dat er een tweede komt. Ben benieuwd wat voor referenties ze nog meer kunnen brengen en of mensen rond zaken uit de nieuwere games dezelfde nostalgie voelen, of dat het echt alleen voor de actieve spelers is van de latere Mariogames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.