Logo GadgetGear.nl
MediaMarkt Tech Village
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Hoera, je kunt (bijna) luiers kopen bij MediaMarkt

Gisteren beleefde het Duitse MediaMarkt een mooie lancering in Nederland. Haar bestaande webshop is omgebouwd tot marktplaats. Net als Bol.com gaat de elektronicazaak ook producten van anderen verkopen en dat blijft niet noodzakelijk beperkt tot alles met een stekker.

Voor nu start MediaMarkt redelijk dicht bij haar core. Zo worden trakcers voor huisdieren aangeboden net als fitnessapparatuur en andere producten die normaal geen ruimte krijgen op de verkoopvloer. Voor eigenaar Ceconomy, dat nog steeds moeite heeft om uit de rode cijfers te blijven, is het een interessante stap om te nemen. Eerder deed Ceconomy dit al in Duitsland, Spanje en Oostenrijk. Dus een risicovolle gok is het niet, want daar is het al een succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.