Logo GadgetGear.nl
Amazon Kindle 11de generatie 2022
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Amazon Kindle gaat voor kleur in 2025

Dit jaar vooral niet je Kindle eReader upgraden. Dat is het advies dat TechNews je eigenlijk geeft. Amazon verkoopt namelijk al langer digitale strips voor eReaders en zou volgend jaar van plan zijm om een serie Kindle eReaders met kleurendisplay op de markt te brengen.

Het zou gaat om zowel compacte zes inch als grotere tien inch modellen die met een ACeP display worden uitgerust. Dit vervangt de traditionele eInk displays die er al jaren in liggen. Net als bij TV’s, zijn deze schermen gemaakt om vier kleine kleurpixels te combineren tot de uiteindelijke kleur, wat veel beter zou zijn dan de huidige generatie kleurendisplays op basis van eInk.

Niet alleen Amazon is om. Ook reMarkable en Kobo zouden druk aan het shoppen zijn om ACeP displays op te kopen aldus TechNews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.