Logo GadgetGear.nl
Sony PlayStation VR2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony werkt aan PC compatibility voor PS VR2 bril

Binnenkort zou je maar zo op Steam VR kunnen gamen met jouw PlayStation VR2 bril. Sony zou hard aan het werk zijn om drivers voor de PC te ontwikkelen, om zo de markt voor de bril verder te vergroten.

Sony is volgends haar blog van plan om de ondersteuning dit jaar nog mogelijk te maken. Daarmee zou Sony de prijsstrijd aan willen gaan met Meta, wiens VR bril op dit moment een van de goedkoopste opties is voor gebruik op PC. Over macOS ondersteuning zwijgt Sony vooralsnog.

PS VR2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.