Logo GadgetGear.nl
Picture of Jeroen van Wijngaarden
Jeroen van Wijngaarden

Ring introduceert de Battery Video Doorbell Pro

Ring introduceert de Battery Video Doorbell Pro, een draadloze deurbel met functies zoals 3D-bewegingsdetectie op basis van radartechnologie. Deze deurbel bevat een 1536p-camera en maakt gebruik van radarsensoren om nauwkeurige bewegingsanalyse mogelijk te maken. Hierdoor is het volgens Ring nog beter om beweging te detecteren ook bij weinig of geen licht, in tegenstelling met de voorgangers die waren voorzien van infraroodsensoren.

Bij deze nieuwe deurbel is het mogelijk om zelf bewegingzones en/of privacy zones in te stellen, door middel van vogelperspectief is het nu mogelijk om te zien waar in de zone beweging is gedetecteerd.

De Battery Video Doorbell Pro vertoont vergelijkbare kenmerken als zijn voorganger, de Battery Doorbell Plus. Met een cameraresolutie van 1536×1536 pixels en een ruime verticale beeldhoek, kan het apparaat personen volledig in beeld vastleggen. Het ondersteunt zowel 2,4 GHz als 5 GHz wifi, biedt nachtzicht met kleurenbeelden en is uitgerust met een microfoon met ruisonderdrukking.

De nieuwe Ring Battery Video Doorbell Pro is verkrijgbaar vanaf 20 maart 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.