Portronics 18-in-1 Clean N Smart Gadget Cleaning Kit Verpakking
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Portronics 18-in-1 Clean N Smart Gadget Cleaning Kit

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Portronics 18-in-1 Clean N Smart Gadget Cleaning Kit met 4 sterren.

THE GOOD

  • Veel gereedschapjes
  • Stevig en compact doosje

THE BAD

In India is Porttronics als merk best bekend onder de kleinere telefoonshops. Het merk verkoopt allerlei handige gadgets, waaronder deze 18-in-1 Clean N Smart Gadget Cleaning Kit. Deze kit kost formeel 1.499 roepies. Zo’n €17. Na onderhandelen, wat in winkels heel normaal is, betaalden we omgerekend een kleine €11 voor het doosje.

Unboxing

In het doosje zitten allerlei handige tools om jouw gadgets fris te houden. Feitelijk is deze hele review dan ook een grote unboxing.

Zo bevat de kit zes verschillende borstels met zachte en harde haartjes. Allemaal van kunststof. Door de constructie van de borsteltjes kun je hiermee loszittend en wat vaster vuil uit naden halen. De grootste borstel is bovendien ook erg geschikt om bijvoorbeeld LEGO af te stoffen.

Portronics 18-in-1 Clean N Smart Gadget Cleaning Kit Open

Er zitten twee verschillende tools in waarmee je knoppen van toetsenborden kunt trekken om ook daaronder eens goed schoon te maken. Ideaal voor  gamingtoetsenborden. Er zit een tool in om simkaartsloten los te trekken en schrapertjes.

De kit bevat ook een verstuivertje met een schoonmaakmiddel voor smartphone displays. Geen idee wat het precies is, maar qua geur doet het sterk denken aan Whoosh screencleaner.

Tenslotte krijg je nog een erf fijne pincet om kleine onderdelen gemakkelijk uit elkaar te trekken en terug in elkaar te zetten. Diezelfde pincet kennen we ook uit diverse gereedschapssets van iFixit.

Portronics 18-in-1 Clean N Smart Gadget Cleaning Kit Doosje

Ontwerp

Al deze schoonmaaktools zitten in een stevige, plastic case verwerkt waarin ze goed op hun plek blijven zitten. De plastic case heeft een filten onderkant om zo een beetje anti-slip te werken. En natuurlijk zou je die ook als wisser voor whiteboards kunnen gebruiken.

Conclusie Portronics 18-in-1 Clean N Smart Gadget Cleaning Kit

Er valt eigenlijk heel weinig te vertellen over de Portronics 18-in-1 Clean N Smart Gadget Cleaning Kit anders dan dat het een leuke en volledige set met schoonmaaktools voor gadgets is. Kwalitatief is het echt prima voor haar doel en de prijs was ook echt wel goed voor alles dat je krijgt in deze kit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.