Logo GadgetGear.nl
Ninja Combi Demo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Preview: Ninja Combi oven en airfryer in één

Tijdens het evenement in Mallorca kregen we ook te eten uit de Ninja Combi. Een compacte oven die je ook als airfryer moet kunnen gebruiken. Het idee achter de oven is om zo min mogelijk tijd en moeite in een maaltijd te stoppen. Een beetje hetzelfde idee als de Philips Air Cooker, maar dan met een wat gunstiger verdeling tussen ovenruimte en de fysieke ruimte die het apparaat inneemt.

Ninja Combi

De Ninja Combi is namelijk veel meer een traditionele mini-stoomoven. Bovenin zit namelijk het warmte-element dat de luchtstroom verhit. Vanuit de onderkant van de machine kan stoom worden gegenereerd om eten gezond gaar te stomen. Diezelfde stoomfunctie kan het ook nog gebruiken om op een gezonde manier voedsel te ontdooien. Opvallend detail is dat ze de oven zo hebben ontwikkeld dat je er ook nog rijst en pasta in kunt garen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.