Logo GadgetGear.nl
Ninja Thirsty Systeem
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Preview: De Ninja Thirsti die nog even niet komt

Sodastream is steeds populairder aan het worden in Nederland, maar je moet nog altijd zelf de siroop door jouw bubbelwater mengen. De Shark Thirsti lost dit probleem op.

De Shark Thirsty is een bubbelwatermaker met ingebouwde siroopdispencer. Je kunt bij Ninja diverse siropen kopen, waarvan er twee tegelijk in de machine gebruikt kunnen worden. Wanneer je een bereiding gaat maken, geef je zelf een aantal variabelen mee. Denk aan hoeveel frisdrank je wilt maken (een glas, een fles etc), maar ook hoe sterk de smaak moet zijn. Je kunt zelfs de twee smaken door elkaar mengen. Ook de bubbelsterkte is iets dat je zelf kunt aangeven. Echt frisdrank op smaak en op maat dus.

Hoe het smaakt? Echt prima, maar ik kan me voorstellen dat je presets ook zou willen opslaan. Net zoals bij een espressomachine. Hoe tof zou een pro model met display zijn? Er is dus zeker nog ruimte voor verdere verbetering van het concept.

Ninja Thirsti Mengen

De siropen

Qua siropen heeft Ninja zelf een zeer brede lijn aan smaken opgezet. Een aantal daarvan hebben speciale eigenschappen. Bijvoorbeeld omdat ze hydratatie bevorderen of voorzien zijn van stoffen met een oppeppende werking. Je eigen energydrankjes maken behoort dus tot de mogelijkheden met de Thirsti.

Nog geen samenwerking met merken

Sodastream werkte al langer samen met de merken van Pepsi, zodat je ook die frisdranken thuis kunt maken. Niet vreemd, want het is Pepsi die enkele jaren geleden Sodastream kocht. Ninja geeft aan dat voor nu geen samenwerking met bekende frisdranken op de planning staat.

Nog niet naar België en Nederland

Voorlopig gaat Ninja de Thirsty alleen in het Verenigd Koninkrijk op de markt zetten. De rest van Europa volgt later. Er moet namelijk een distributiesysteem worden opgezet voor de siropen en er moet duidelijk zijn welke siropen in een markt gewenst zijn.

Ninja Thirsti Systeem

Thirsti reisflessen

Wie zelf veel bubbelwater drinkt, weet dat dit soort frisdranken eigenlijk niet in een fles mee te nemen zijn. Daarom heeft Ninja nu speciale flessen gemaakt die hun overdruk kwijt kunnen, maar van binnen ook extra glas zijn gepolijst. Dat is namelijk het geheim om bubbelvorming tegen te gaan. Zo kun je dus jouw frisdrank toch lekker met je meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.