Logo GadgetGear.nl
Teufel Rockster Go 2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Overal ‘boomen’ met de Teufel Rockster Go 2

De Teufel Rockster Go krijgt dit jaar eindelijk een opvolger. Met de Teufel Rockster Go 2 kun je prima het zwembad in of sporten in de regen. De speaker is helemaal IP67 stof- en waterdicht gemaakt.

De batterij van de Teufel Rockster Go 2 is goed voor zo’n 15 uur aan non-stop muziek of zelfs 28 uur als je hem in de spaarstand (middelhoog volume) zet. De speaker is opgebouwd met 2 fullrange drivers en een passieve bass radiator voor de lage tonen. Door de opbouw kan deze ook prima als stereospeaker onder een TV of projector geplaatst worden. Wanneer je hem via USB-C op een MacBook of Windows PC aansluit, wordt hij gezien als externe geluidskaart, zodat je direct muziek kunt afspelen. Wil je hem op statief plaatsen, dan zit er ook nog een ¼ inch schroefdraad onder.

De Teufel Rockster Go 2 gaat €149,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.