https://www.theverge.com/2024/2/26/24082729/samsung-has-big-ambitions-for-the-galaxy-ring
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

MWC: Eerste details Samsung Galaxy Ring bekend

The Verge had een besloten sessie met Samsung, waarin het meer informatie kreeg over de nieuwste wearable van het Koreaanse merk. Het gaat om de Samsung Galaxy Ring die onder anderen in het verlengde van de Galaxy Watch series gebruikt zou kunnen worden.

De Samsung Galaxy Ring krijgt een batterij die enkele dagen meegaat en moet meer informatie kunnen geven op basis van metingen. Zo kan deze bij vrouwen de menstruatiecyclus in beeld brengen. Handig voor iedereen die aan natuurlijke anticonceptie doet. Er lijkt ook een optische sensor in te zitten om te ondersteunen bij het meten van hartslag en bloedzuurstof.

Als smaakmaker, zal Samsung de ring in het zwart, zilver en goud op de markt brengen. Of Samsung ook haar logo op de buitenkant drukt is nog onbekend, net als de maatvoering.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.