Google Docs met Gemini
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Google Gemini beschikbaar in Google Workspace

Ten opzichte van Office 365 waren de Google WorkSpace accounts al redelijk aan de prijs. Al zijn ze wel gemakkelijker in te stellen. Om Google Workspace meer competitief te maken, introduceert Google nu Gemini AI als tegenhanger van Microsoft’s CoPilot AI.

Google Gemini zal beschikbaar zijn voor iedereen met een Google Workspace account van $20 of meer. Gemini is dan geïntegreerd in Google Docs. Voor enterprise gebruikers is Google wat voorzichtiger en is Gemini een Add-on die besteld kan worden. In enterprise-land zijn meer zorgen rondom privacy en security die Google op deze manier lijkt te willen beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.