Adobe Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gaat AI de redding van Adobe (Acrobat) Reader worden?

Vroegâh was Acrobat Reader van Adobe zo ongeveer een standaard applicatie die je op een nieuwe PC moest zetten. Tegenwoordig kan iedere browser en previewer van het OS ook PDF documenten openen. Maar met de integratie van AI hoopt Adobe haar positie op de markt een beetje terug te winnen.

Hoewel de AI voor Adobe Reader en Acrobat achter een abonnement komt te hangen, zal de AI super nuttig zijn. Zeker bij grote documenten. De AI kan samenvattingen voor je schrijven, maar je kunt de AI ook vragen stellen over de inhoud, zodat je niet alles meer hoeft te lezen. Uiteraard is het wel de vraag hoelang het duurt voor Microsoft CoPilot in Bing dit bijvoorbeeld ook kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.