Logo GadgetGear.nl
Oppo A18
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de Oppo A18

Oppo lanceerde deze week haar Oppo A18. Een nieuwe smartphone met flinke batterij, gericht op de onderkant van de markt. Ondanks het kleine prijskaartje, is het toestel toch gericht op liefhebbers van entertainment.

De Oppo A18 draait op een MediaTK Helio G85 chipset. Die chipset komt met 4GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. Die laatste kan ook weer deels worden ingezet als goedkoop werkgeheugen om de prestaties wat te boosten. Het verval van de prestaties van het toestel zou zo’n 10% per jaar bedragen, waardoor dit toestel na 36 maanden nog steeds prima moet functioneren.

Opvallend is dat Oppo oog heeft voor iedereen die in de trein en op straat op speaker aan het bellen is met anderen. Daarom introduceert het toestel Ultra Volume Mode. Daarmee zou de speaker in deze smartphone 300% meer volume bieden, zodat je ook in lawaaierige omgevingen gesprekken kunt voeren en video’s kunt kijken zonder headset nodig te hebben.

De batterij meet 5.000mAh, wat lekker groot is voor een toestel in deze prijsklasse. Het display is geschikt voor 90Hz gaming met haar 720p sunlight display. Dit 6,6 inch display heeft een piekhelderheid van 720 nits, wat prima moet zijn voor gebruik in vol zonlicht.

Qua camera moet je het doen met 8 megapixels op de main camera en wat ondersteuning van een 2 megapixel dieptecamera. Voor selfies krijg je 5 megapixels. Filmen kan maximaal in FullHD resolutie.

Deze nieuwe Android van Oppo gaat €169,99 kosten.

Oppo A18 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.