Logo GadgetGear.nl
ClarityProTouchMax_32inch
Picture of Roy Christiani
Roy Christiani

Alogica introduceert Clarity 32″ Max Touch Monitor

Een Sprong Voorwaarts in Touchscreen Technologie

De Alogica Clarity 32″ Max Touch Monitor staat aan de vooravond van een nieuwe generatie interactieve schermen, die een uitzonderlijke combinatie van hoogwaardige specificaties en geavanceerde functionaliteiten biedt. De Alogica Clarity 32″ Max Touch Monitor lijkt op het eerste oog touchscreen technologie naar een nieuw niveau van precisie en interactiviteit te brengen.

ClarityProTouchMax_32inch

 

Specificaties

  • Schermgrootte: 32 inch
  • Resolutie: 4K Ultra HD (3840 x 2160 pixels)
  • Touch Technologie: De Alogica Clarity is uitgerust met geavanceerde 10-punts multi-touch functionaliteit
  • HDR400 en Contrastratio: HDR400 certificering gecombineerd met een hoge contrastratio van 3000:1
  • Kleurbereik: Een breed kleurbereik van 142% SRGB en 107% Adobe RGB
  • Ingebouwde Webcam: van 8 megapixel geschikt voor 4K video
  • Connectiviteit: Voorzien van 2 x HDMI, 2.1 DisplayPort, en USB-C poort, 2 x USB-A poorten, 1 x USB-B poort en 3.5 mm audio

 

Adobe RGB Dekking: Waar Kleur Ontmoet Nauwkeurigheid

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van de Alogica Clarity 32″ Max Touch Monitor is (naast zijn touch technologie) zijn dekking van het Adobe RGB (107%) kleurspectrum. Deze functie is vooral belangrijk voor professionals die afhankelijk zijn van kleurechtheid in hun werk, zoals fotografen, videografen en grafisch ontwerpers. De 107%  Adobe RGB-dekking moet ervoor zorgen dat Alogica Clarity 32″ gebruikers kunnen werken met een breed scala aan kleuren.

 

ClarityProTouchMax_32inch

 

Touch Functionaliteit: Naar een Nieuw Niveau van Interactiviteit

De Touch functionaliteit van de Alogica Clarity 32″ Max Touch Monitor moeten interactiviteit naar een nieuw niveau tillen. De implementatie van 10-punts multi-touch ondersteuning maakt het mogelijk voor gebruikers om te profiteren van een verbeterde precisie en veelzijdigheid bij het bedienen van de monitor.

Glossy afwerking

De Alogica Clarity 32″ Max Touch Monitor kenmerkt zich door een glossy afwerking, een eigenschap die niet vaak voorkomt bij schermen die ontworpen zijn voor gebruik met Mac-computers, vanwege hun neiging om reflecties te veroorzaken. Alogica heeft dit potentieel probleem getackeld door een anti-reflectieve coating toe te passen die de helderheid van het beeld intact laat terwijl de glanzende uitstraling behouden blijft.

Compatibel met MAC

De Alogica Clarity 32″ Max Touch Monitor is ontworpen voor compatibiliteit met macOS. Bij aansluiting op een Mac-apparaat herkent de monitor dit en stelt zich automatisch in om samen te werken met het besturingssysteem.

ClarityProTouchMax_32inch

 

Technologie die Grenzen Verlegt

De Clarity 32″ Max Touch is verder verrijkt met HDR-technologie (High Dynamic Range), die de kleurweergave en het contrast aanzienlijk verbetert, voor een levendige en meeslepende kijkervaring.

 

ClarityProTouchMax_32inch

 

Met de komst van de Clarity 32″ Max Touch Monitor lijkt Alogica een nieuwe mijlpaal te zetten als het gaat om touchscreen innovatie, door geavanceerde specificaties en functionaliteiten te combineren met een intuïtieve touch ervaring.

De toevoeging van een ingebouwde webcam, samen met HDR400, een uitgebreid kleurbereik, en vooral de nauwkeurige 10-punts multi-touch functionaliteit, maakt dit apparaat op het eerste oog een veelzijdige keuze voor zowel de professionele als de thuisgebruiker. Alogica zet met de Clarity 32″ Max Touch Monitor een nieuwe standaard voor interactieve displays, waarbij technologische vooruitgang en gebruikersgemak naadloos samenvloeien.

De Alogica Clarity 32″ Max Touch Monitor is vanaf nu verkrijgbaar vanaf € 1.699,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.