Logo GadgetGear.nl
OnePlus Nord N30 SE 5G
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Stilletjes lanceert OnePlus nog even een budget Android

OnePlus heeft deze week stilletjes de specificaties van haar nieuwe OnePlus Nord N30 SE 5G online gezet. Een nieuw toestel voor de onderkant van de markt, waar de OnePlus 12 en OnePlus 12R te ver buiten bereik liggen. Daar is de Nord series immers al jaren sterk.

De OnePlus Nord N30 SE 5G is een Android met een 6,7 inch FullHD+ display. Ondanks dat het toestel draait op een MediaTEK Dimensity 6020 chipset, zou deze echt prima in staat moeten zijn om het gros van de games af te kunnen spelen. Het werkgeheugen is met 4GB wel wat beperkt, maar dat mag zeker in deze prijsklasse. 128GB opslagruimte is nog altijd zeer netjes.

Achterop zit toch ook nog gewoon een flinke 50 megapixel camera met een 2 megapixel dieptecamera voor beeldverbetering. Selfies schiet je op 8 megapixels.

Het toestel verschijnt in eerste instantie nog wel met Android 13, maar OnePlus kennende komt er zeker nog een OS update naar dit toestel.

Hoewel de OnePlus Nord N30 SE 5G op de internationale site van OnePlus staat, wil dat niet zeggen dat het toestel ook naar Nederland komt. OnePlus strooit hier traditioneel wat minder met ultragoedkope smartphones.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.