Logo GadgetGear.nl
Sonos Sonance Speaker in plafond
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sonos introduceert nieuwe plafondspeaker

Sonos heeft al een tijdje haar architectural range. Een serie Sonos producten voor inbouw in muren en plafonds om zo wel de Sonos ervaring te hebben, zonder Sonos echt in het zicht te moeten zetten. Zeker handig voor panden op basis van houtskeletbouw, zoals in de VS heel normaal is. Daar werk je immers gemakkelijk even snel een speaker in weg.

Sonos komt nu met een nieuwe 8-inch speaker voor verwerking in plafonds. Deze komt met een 20cm woofer in combinatie met een 30mm tweeter. De speaker wordt afgewerkt met een vlakke witte gril. Opnieuw kiest Sonos voor Sonance als de producent achter de speaker. Die fabriceert ook al de kleinere 6 inch variant.

Ga je met deze speakers aan de slag, is het wel belangrijk om te weten dat het nog altijd om eenvoudige, passieve speakers van het merk gaat. Je moet dus ook een Sonos AMP aanschaffen om deze aan te kunnen sturen.

We verachten deze nieuwe speaker in de zomer. Sonos gaat €1.099 per paar vragen, nog zonder de AMP.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.