Logo GadgetGear.nl
Reconnect MARVEL Power Cords Series 100 verpakking
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Reconnect MARVEL Power Cords Series 100

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Reconnect MARVEL Power Cords Series 100 met 3.5 sterren.

THE GOOD

  • Leuk design

THE BAD

We zijn in India, dus we shoppen wat klein grut bij elkaar uit nieuwsgierigheid naar de kwaliteit van producten. Een van de grote elektronicaketens in onze regio is Reliance Retail met Reconnect als huismerk. Daar het een relatief grote speler in de markt is, gaan we er voorzichtig vanuit dat de winkelketen ook echt een licentie op MARVEL heeft en dat dit een authentiek product is. Maar heel zeker weten we dat hier nooit.

Unboxing

In het doosje van deze MARVEL USB-A naar USB-C kabel vinden we de kabel in Avengers / Thor stijl en een siliconen kabelbinder. Dat laatste is stiekem best een handige en leuke accessoire.

Reconnect MARVEL Power Cords Series 100 Uitgepakt

Design

Het eerste dat opvalt, is het ontwerp van de kabel. Een siliconen flatcable wat oprollen makkelijk kan maken. Al valt dat in de praktijk toch ook wel weer tegen. De pluggen zijn in een aluminium behuizing gezet met een rode trekontlasting om de kabel tegen kabelbreuk te beschermen. Dit ziet er netjes uit. Het plastic in de USB pluggen is wit. We krijgen de kabel alleen niet zo netjes opgerold als we eigenlijk hoopten.

Reconnect MARVEL Power Cords Series 100 met de kabelbinder er omheen

Vermogen

Thor is natuurlijk de dondergod en een extreem sterk karakter in de Marvel films en strips. Qua vermogen verwachten we dus heel ‘watt’. Maar dat valt tegen. Het is een kabeltje met een vermogen dat niet hoger ligt dan zo’n 2.4 ampère. Smartphones opladen gaat dus prima, maar niet supersnel.

Kostprijs

De kostprijs staat vast op de doos, 799 roepies. Maar zoals bij letterlijk iedere aankoop in India, wordt verwacht dat je nog wel gaat onderhandelen, dus we namen het kabeltje voor 500 roepies mee. Zo’n €6.

Conclusie Reconnect MARVEL Power Cords Series 100

In India draait alles om prijs en daar mag kwaliteit altijd onder leiden. Deze kabel is goedkoop en prima voor nood. Maar een echte ‘god of thunder’ koop je met de Reconnect MARVEL Power Cords Series 100 zeker niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.