Logo GadgetGear.nl
Handyman B.V
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

Handyman failliet

Er waren al niet veel plekken in Nederland waar je in een winkel onderdelen voor apparaten kunt kopen. Dat worden er nu nog minder. De winkelketen van Handyman, een kleine, Nederlandse versie van Conrad, is failliet verklaard.

Deze week blijkt dat voor 38 van de 48 vestigingen van HandyMan B.V. het faillissement al is uitgesproken. De overige 10 filialen waren van franchisenemers. Of de winkels in België ook in het faillissement worden meegesleurd is nog onbekend. In veel gevallen zijn er aparte BV constructies voor internationale vestigingen.

Eén reactie

  1. Denk dat in deze tijd weinig mensen dit soort winkels nog weten te vinden. Hopelijk heeft deze trend als gevolg dat de support van fabrikanten beter wordt in het leveren van onderdelen zodat je niet steeds alles moet weggooien om een nieuw apparaat te kop… BAHAHAHAHA Ja, ik geef de reactie van iedere fabrikant die deze comment leest zelf maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.