Logo GadgetGear.nl
Withings BeamO
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Withings BeamO kan snelle medische checkups doen

Na een slimme bloeddrukmeter en thermometer, komt Withings met haar BeamO. Een klein apparaat dat het beste van beiden combineert om snel medische gegevens te kunnen verzamelen voor verder onderzoek.

De BeamO is in staat om medisch goedgekeurde elektrocardiogrammen te maken om zo jouw hartfunctie in kaart te brengen. Ook kan het apparaatje bloedzuurstof (SpO2) meten, luisteren naar jouw hart en longen als stethoscoop en jouw lichaamstemperatuur vastleggen. Wanneer het apparaat op de markt komt is nog onbekend.

Eén reactie

  1. Eigenlijk zou iedereen een apparaat in huis moeten hebben die al deze dingen goed kan meten en dat je deze periodiek in de gaten houdt via bijv. een tabel of losse app waarin duidelijk wordt op welk punt het verkeerd gaat en wat je kan doen om het om te keren.

    Meestal komen mensen pas bij een arts op het moment dat flink wat moeite vergt om weer op het gezonde niveau te komen, als dat überhaupt mogelijk is. Sommige, zeer ernstig dingen zijn vooraf al meetbaar maar merk je pas op het moment dat je lichaam het niet meer aan kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.