Logo GadgetGear.nl
AOC GAMING 27G4X Voorkant
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

AGON by AOC lanceert haar 4G monitorenlijn voor gamers

180Hz is de nieuwe standaard in de budgetvriendelijke 4G lijn van AGON by AOC. In die lijn brengt het merk van fabrikant MMD nu de AOC GAMING 24G4X en 27G4X uit. Dezelfde monitor, maar met de keuze tussen 23,8 inch en 27 inch.

AOC GAMING 27G4X Achterkant

De monitoren komen met een Gray To Gray waarde van 1ms en volledige compatibiliteit met Nvidia G-SYNC. Om de enorm hoge snelheid te behalen, gaat het in beide gevallen om FullHD monitoren op basis van Fast IPS displays. Met HDR10 ondersteuning moet je al vrij vlot veranderingen en details zien in zeer lichte en zeer donkere gebieden op het scherm, wat een strategisch voordeel kan zijn. Dat is niet het enige waarbij de monitor je helpt. Ook Smart Crosshair is aanwezig. Deze zet een beeldpunt midden op jouw scherm dat ook nog eens van kleur veranderd op basis van wat er op de monitor te zien is. Ideaal voor games waar je een wapen zonder crosshair hebt. Daarnaast is er een hoofdtelefoonaansluiting, zodat je jouw gaming rig lekker op de vloer kunt zetten.

Wie ook huiswerk moet maken op de monitoren, weet dat deze in hoogte verstelbaar en kantelbaar zijn. Flickerfree en Low Blue modus moeten er voor zorgen dat je moeiteloos langere sessies achter de monitor maakt om je verslagen af te krijgen.

De AOC GAMING 24G4X en 27G4X gaan voor opvallend zachte prijsjes de deur uit. De monitoren kosten respectievelijk €169 of €199.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.