Logo GadgetGear.nl
Razer Meta Quest 2
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Valve krijgt eigen Steam Link app voor Quest 2, Quest 3 en Quest Pro

Meta concurrent Valve krijgt haar eigen Steam Link app op de app store van de Meta Quest 2, 3 en Pro. Daarmee kunnen VR games van Valve nu ook via de officiële (en gemakkelijkere) route worden gespeeld op de VR brillen van Meta. Dit is een belangrijke stap voor Valve omdat andere VR brillen heel veel duurder zijn dan die van Meta. Voor Meta is het namelijk een van de weinige platformen waar het nog ongeremd gegevens van gebruikers kan verzamelen.

Wie de Quest wil gebruiken voor VR games van Valve, moet nog wel over een speciale USB-C Link kabel beschikken of een oplossing als de D-Link AirBridge. Valve stelt wel zwaardere eisen aan de hardware dan Meta dit doet voor haar eigen VR aanbod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.