Turtle Beach Stealth Ultra
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Turtle Beach introduceert de Stealth Ultra controller met display

Of je nou pro gamer bent of helemaal niet, het display in de nieuwe Turtle Beach Stealth Pro controller heeft zo’n krankzinnig hoog gadgetgehalte, deze wil je wel in jouw handen hebben.

Turtle Beach Commandodisplay

Waar vele andere controllers een touchpad hebben, heeft Turtle Beach dus een compleet kleurendisplay geplaatst. Deze wordt door het merk haar Commandodisplay genoemd en deze is vooral voor het checken van berichten op jouw Twitch of WhatsApp. Ook schakel je tussen instellingen en profielen. Zo kun je de RGB verlichting aanpassen, maar ook de intensiteit van de trillingen etc.

De Turtle Beach Stealth Pro komt met een eigen batterijdock en met het display aan kun je toch zo’n 30 uur gamen op de controller. Volledig opladen duurt wel 2 uur. Gamen met een lage latency kan over native 2.4GHz van de Xbox Series X|S. Daarnaast kun je de controller over Bleutooth gebruiken. Je krijgt ook een case bij de controller, die het toelaat om de controller erin op te laden. Voor dit alles leg je wel een kleine tweehonderd euro neer.

Turtle Beach Stealth Ultra kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.