Logo GadgetGear.nl
OnePlus 12
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus 12 en OnePlus 12R komen 23 januari naar Nederland en België

De twee nieuwste OnePlus smartphones uit de 12-Series komen op 23 januari uit in Nederland en België. Het is daarbij voor het eerst dat we ook een release uit de R klasse kunnen kopen. Voorheen waren die toestellen exclusief voor India en China, waar OnePlus haar smartphones bouwt.

OnePlus 12 Launch Event

Opnieuw kiest OnePlus voor een basismodel en een goedkopere variant, zonder met allerlei alternatieven als een Ultra, Pro of Plus op de markt te komen. Minder keuze moet tot een duidelijkere aankoop leiden. Daarbij is de OnePlus 12 het vlaggenschip met een Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 chipset, een 64 megapixel main camera van Hasselblad en de nieuwe flowy emerald kleurstelling die nog toffer is dan de groene uitvoering van de OnePlus 10 en 11. De specs van de OnePlus 12R zijn nog niet bekend, maar zullen een stuk lager liggen om zo de betaalbare tegenhanger te zijn zoals ze die in India en China al langer kunnen kopen. Exacte prijzen en specs krijgen we zonder twijfel in januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.