Logo GadgetGear.nl
Microsoft Copilot Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Microsoft lanceert Copilot AI voor Android gebruikers

Toegang tot OpenAI tools als GPT-4 en Dall-E3 zonder een abonnement af te nemen bij OpenAI? Microsoft lanceerde deze week haar Copilot app voor Android gebruikers. Daarmee krijg je direct toegang tot de AI.

Met de app kun je dus op jouw smartphone AI beelden en teksten genereren. Hiervoor kan Copilot gebruik maken van Bing om het internet op te gaan en informatie voor je op te zoeken. Met Microsoft Copilot op Android, probeert Microsoft duidelijk om Google’s Bard voor te zijn. Waarom Copilot nog niet op Android is verschenen, is nog onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.