Logo GadgetGear.nl
Microsoft Copilot Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Microsoft Copilot brengt ChatGPT 4 nu ook naar iOS

Eerder deze week lanceerde Microsoft haar Copilot app voor Android. Daarmee kunnen Android gebruikers de combinatie van ChatGPT 4 van OpenAI combineren met de zoekmachineresultaten van Bing en de grafische kunsten van Dall-E3. Sinds vandaag kunnen Apple iOS gebruikers dit ook.

Copilot is de AI van Microsoft die het gefaalde Cortana doet vergeten. Copilot is namelijk het liefdeskind tussen Microsoft en OpenAI. Microsoft is de grootste investeerder in de maker van ChatGPT en presteert het hierdoor steeds weer om al heel vroeg de intelligentie van OpenAI in haar producten te verwerken. Ook zakelijke gebruikers kunnen via Microsoft’s Azure clouddiensten al langer OpenAI oplossingen ontwikkelen, waarbij de opslag van gebruikersdata netjes binnen de grenzen van de EU wordt gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.