Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Microsoft brengt Xbox Game Pass naar Meta Quest

Het is al lang duidelijk dat Microsoft haar best doet om gaming naar ieder platform te brengen en bij voorkeur tegen maandelijkse vaste inkomsten. Zo komt Xbox Game Pass nu ook naar de Meta Quest 2, 3 en Pro headsets.

Wanneer je een Meta Quest VR bril hebt, kun je onbeperkt de games uit de catalogus van Game Pass naar de VR bril streamen. Met het tempo waarop Microsoft game studio’s heeft opgekocht, gaat het om vrijwel alle non-Playstation exclusive titels op GTA na, want die studios bezit Microsoft nog niet.

Om gemakkelijker te gamen is het mogelijk om direct een controller met de Quest bril te koppelen. Dit kan een Xbox controller zijn, maar ook een PlayStation 4 of Nintendo controller zal gewoon werken.

Om vrij te kunnen gamen op de VR brillen, heb je een abonnement op Game Pass Ultimate nodig. Daarmee kun je ook op andere platformen de games uit de catalogus van Microsoft spelen.

Meta Quest kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.