Logo GadgetGear.nl
Hagibis USB Dock met display
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Hagibis Mini Monitor lijkt de ultieme USB-C dock

Het relatief onbekende merk Hagibis heeft zo ongeveer de meest ultieme USB-C dock op de markt gebracht. De Hagibis Mini Monitor USB-C is een volwaardig docking station met retro vibes en een echt LCD display.

In de kleine dock zit namelijk een 3,5 inch IPS kleurenmonitor verwerkt die via de USB 3.0 verbinding kan worden aangestuurd door jouw PC of MacBook. Dit terwijl je ook nog de HDMI aansluiting op de dock kunt gebruiken om een echte monitor aan jouw computer te koppelen.

Hagibis USB dock aansluitingen

Naast de monitor en HDMI aansluiting, krijg je natuurlijk ook een tweetal USB-C poorten zodat je deze kunt daisychainen aan de achterkant. Voorop zit nog een USB-C poort, maar ook twee USB-A poorten, een SD en microSD kaartlezer maken het af en geven het floppy-gevoel van de jaren 90. Bij ons op de redactie geeft deze dock in ieder geval het ‘shut up and take my money’ gevoel. Eindelijk echte innovatie in een USB dock.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.