Logo GadgetGear.nl
Tesla in Disneyland, getekent door SeaArt.ai
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Elon Musk verstopt Disney+ op Tesla’s

De laatste softwareupdate van Tesla zal wat gebruikers doen fronsen. Na meerdere negatieve uitlatingen van Elon Musk tegen Disney baas Bob Iger die niet langer wilt adverteren op Elon’s X, heeft Tesla nu de Disney+ app van haar Theater scherm verwijderd.

De ruzie tussen de twee grote bazen ontstond eerder dit jaar toen Disney besloot niet langer te adverteren op X, het voormalig Twitter. Elon Musk heeft van X veel meer een vrijstaat gemaakt waar de enorme vrijheid van meningsuiting bij veel adverteerders ongewenst is. Dit leidde tot het inmiddels beroemde moment waarop Musk tijdens een conferentie ‘Go fuck yourself’ uitsprak naar de adverteerders die hem de rug toekeerde. Met deze nieuwe set bij Tesla, gooit Musk olie op het vuur, maar het is de vraag wie het echt treft. Gaat Disney+ hierdoor leden verliezen, of baalt vooral de Tesla gebruiker dat de fittie tussen de twee heren tot degradatie van het Tesla product leidt.

Leuk detail, eerder maakte Musk nog een deal waardoor hij een cameo rol kreeg in Iron Man 2, wat inmiddels ook een film van Disney is sinds de overname van Marvel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.