Logo GadgetGear.nl
Apple iPhone 15 Pro
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple Self Service Repair programma nu ook in Nederland

Appletje kapot? Kun je maken! Apple rolt vanaf vandaag haar Apple Self Service Repair programma uit in Nederland. Je koopt de onderdelen die je nodig hebt en huurt de apparatuur om zelf reparaties uit te voeren zoals een Apple medewerker dat zou doen.

Qua iPhones zijn alle modellen vanaf de 12-Series in het programma opgenomen. Dus ook de nieuwe iPhone 15 kun je zelf repareren. Voor MacBook hardware geldt dat Apple alles vanaf de MO2 processor ondersteunt in het programma. Daarbij gaat het expliciet om reparaties. Wie te weinig geheugen of interne opslagruimte heeft gekozen, moet nog altijd gewoon een nieuwe kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.