Logo GadgetGear.nl
Logo OpenAI
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Voorlopig even geen nieuwe klanten welkom bij ChatGPT Plus

Heb je een ChatGPT Plus abonnement, heb je voorlopig iets dat anderen niet kunnen krijgen. Met de komst van GPTs en de bredere beschikbaarheid van GPT 4 taalmodellen op het platform, raakt OpenAI iets te snel door haar rekenkracht heen.

Wie interesse heeft in een abonnement, kan zich wel op een wachtlijst voegen bij ChatGPT Plus. Hoe snel die weer open gaat is onbekend. Ook kan het zijn dat bestaande gebruikers op dit moment toch niet altijd over de GPT kunnen beschikken door deze tekorten in het datacentrum van OpenAI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.