Logo GadgetGear.nl
Picture of Peter Willemse
Peter Willemse

Review: Hombli Smart Bulb

Met de Hombli smar Bulb G95, maak je eenvoudig de verlichting in huis slimmer en geef je een warme look aan je interieur. Dankzij de E27 fitting past de smart bulb in vrijwel elke traditionele lamphouder, van je verlichting in de woonkamer tot aan de lamp op je nachtkastje. Met de gratis mobiele app koppel je de smart lampen direct aan je wifi netwerk zonder hub of andere extra accessoires en bedien je de Filament smart bulb vanaf waar dan ook met je telefoon.

Unboxing

Traditie getrouw melden we hoe het product verpakt is en dat is in dit geval tóch best belangrijk aangezien het om een glazen lamp gaat. Nou en die verpakking komt met vlag en wimpel door de keuring heen, want er is slim omgegaan qua verpakking om de Smart Bulp ten alle tijden heelhuids aan te laten komen op zijn bestemming!

Gemakkelijk te installeren

Via de gratis mobiele app van Hombli koppel je de smart lamp zonder bridge gemakkelijk aan je wifi netwerk. Schroef de filament lamp in een E27 fitting, schakel de lamp 3 keer in-en-uit en volg de instructies op uit de app. Binnen enkele minuten ben je klaar.

 

Via de app is het heel eenvoudig om je smart lamp aan te zetten, de tint van het licht aan te passen, je lamp te dimmen en geautomatiseerde scenario’s in te stellen. Waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Dus niet alleen thuis, maar ook onderweg en zelfs in het buitenland.

 

Productspecificaties

Fitting; E27
Met dimfunctie; Ja

Kleur glas; Goudkleurig
Lumen per lichtpunt: 300 lm
Kleurtemperatuur: 2700 K
Aansluitspanning230 V
Levensduur lichtbronnen25000 uur
Diameter 8 cm
Smart Home Platform: Alexa Amazon | Google Assistant | Tuya Smart
Bediening via mobiele app Ja
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Fitting: E27
Kleurtemperatuur (in Kelvin): Warm wit – 2600 tot 2800K
Wattage: 5 tot 10 Watt
Lumen: 500 tot 1000 lumen

Conclusie

De Hombli Smart Bulb is een zeer gemakkelijk te installeren smart lamp die een sfeervolle en vooral warme uitstraling geeft aan de ruimte waarin hij schijnt. Maar dat is niet het enige wat hij kan, want met de scenario functie in de app schakel je de smart lamp automatisch in zonder jouw tussenkomst. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je smart lamp om 07.00 uur ’s ochtends automatisch aanspringt. Of dat de Smart Filament Bulb aan gaat zodra het donker wordt als je op vakantie bent. Zo lijkt het voor potentiële inbrekers net alsof je thuis bent. Voorkomt dus ook een hoop ellende. Qua prijs krijg je echt waar voor je geld. En de kwaliteit is wat we van Hombli gewend zijn. Top dus!!

 

 

 

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.