Logo GadgetGear.nl
Logo OpenAI
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OpenAI ontslaat deel van haar bestuur

Opvallend nieuws vanuit de wereld van de GPT’s. Ditmaal geen nieuwe features, maar marktleider OpenAI heeft laten weten dat ze zowel haar CEO als haar president heeft ontslagen.

De voormalig CTO van OpenAI neemt voor nu de rol van CEO Sam Altman over. De reden voor ontslag zou zijn dat het bestuur geen vertrouwen meer heeft in Altman als leider van het bedrijf. Hoewel Greg Brockman, de voormalig president van het bedrijf, een andere functie zou krijgen, heeft die de eer aan zichzelf gehouden door ontslag te nemen.

Hoewel dit opvallende stappen zijn van het bestuur van OpenAI, zal deze wisseling van de wacht op korte termijn weinig verschil maken voor de dienstverlening en ontwikkelingen van de populaire GPTs van het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.