Logo GadgetGear.nl
Nothing Chats
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nothing Chats app blijkt iMessage compatible

Heb je een Android en wil je toch graag een blouw bubbeltje wanneer je met jouw iPhone buddies aan het texten bent? Met de nieuwe Nothing Chats app wordt dat nu mogelijk… mits je een Nothing Phone (2) smartphone bezit.

Die gebruikers kunnen per komende vrijdag namelijk de Nothing Chats app in Google Play vinden. Die beschikbaarheid gaat Nothing op termijn verder vergroten.

Hoewel Google en Apple al jaren met elkaar overhoop liggen omdat Android en Apple iMessage gebruikers nog altijd op SMS niveau berichten uitwisselen, lijkt Nothing hier een belangrijke oplossing te hebben gevonden, maar die komt niet helemaal van het Chinese smartphonemerk.

De oplossing komt namelijk van het bedrijf Sunbird dat een netwerk van mac’s in een datacenter heeft staan om de berichten van Nothing Chats om te zetten naar iMessage berichten en andersom. Daarbij zou de privacy van jou als gebruiker beschermd worden, maar hoe is onbekend. Immers moeten die macs in het datacenter toch een vertaalslag maken waardoor versleuteling maar beperkt mogelijk is.

Nothing Phone (2) kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.