Logo GadgetGear.nl
AOC Q27G3XMN/BK
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MMD komt met betaalbare AOC MiniLED monitor voor gamers

MiniLED is nog relatief nieuw. Zeker voor gamers. Het is een technologie die ook zeker aan de prijs kan zijn. Met de AOC Q27G3XMN/BK probeert fabrikant MiniLED op een budgetvriendelijke manier op het bureau van de gamer te krijgen.

AOC Q27G3XMN/BK

Met 27 inch is deze nieuwe MiniLED niet bepaald een klein scherm en met quad-HD ofwel 2560×1440 pixels is de resolutie ook mooi fijn. Het MiniLED backpanel bevat 336 dimbare zones om zo echt heldere en donkere gebieden op het scherm te toveren. Dit maakt het mogelijk om 8-bit + FRC te behalen en dat kan net het verschil maken in games waar je in donkere gebieden speelt. Ben je creatief, dan behaalt deze monitor 95% van de DCI-p# kleurruimte. De snelheid van de monitor ligt met 180Hz in theorie iets achter op generieke VA panelen voor gamers, maar je moet wel heel erg pro-gamer zijn om dit verschil te bemerken.

AOC Q27G3XMN/BK

Zoals gezegd gaat het er bij fabrikant MMD om deze technologie goedkoop in de schappen te leggen. Deze vlakke gaming monitor met MiniLED gaat dan ook €399 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.