Logo GadgetGear.nl
Sonos Patentaanvraag
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Bloomberg zegt dat Sonos in maart in personal audio stapt

Waar menig audiomerk start met personal audio en daarna de stap naar de huiskamer maakt, gaat Sonos precies de andere kant op. Het merk zou volgens Bloomberg in maart 2024 van plan zijn om de toch al wel heel drukke markt voor personal audio te betreden.

Ter voorbereiding op deze stap, nam Sonos in 2022 headsetmaker T2 over en legde in 2020 al een patent vast voor een hoofdtelefoon.

Sonos zou van plan zijn om meteen in het high-end segment te duiken en daarmee het vuur aan de schenen van Sony en Apple willen leggen. Dit door de headset ook te voorzien van een eigen mediaspeler, die ook weer te koppelen is aan de TV en een eigen besturingssysteem bevat. Daarnaast komt er een brede serie met updates, waaronder een nieuwe uitvoering van de Sub en de Roam volgens Bloomberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.