Logo GadgetGear.nl
Qualcomm SnapDragon X Series
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Qualcomm gaat haar PC chipsets een nieuwe naam geven

Net als AMD en Intel, richt Qualcomm zich al heel wat jaartjes op de PC markt. In tegenstelling tot die twee weet Qualcomm qua marktaandeel nog altijd weinig indruk te maken. Met een rebranding van haar PC chipsets, hoopt het bedrijf meer interesse op te wekken.

Daarom gaan de nieuwe PC chipsets voortaan door het leven als de Qualcomm Snapdragon X Series. Voorheen bestonden die enkel uit een cijfer, letter en een x. Hoe de namen precies gaan veranderen, zal Qualcomm binnenkort laten weten. Mogelijk zal Qualcomm meteen een update geven met nieuwe producten in de X Series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.