Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Overname Activision Blizzard door Microsoft gaat door

Goed nieuws voor Microsoft en opvallend genoeg ook voor het Franse Ubisoft dat een leuke streamingdeal overhoudt aan de overname. Dit is bewerkstelligd door het Britse CMA, een mededingingsautoriteit die dwars lag in de overname.

Om de overname doorgang te laten vinden, moet Microsoft de online streaming rechten voor Activision Blizzard titels voor een periode van 15 jaar overdragen aan Ubisoft om zo te voorkomen dat Microsoft op korte termijn een monopoly op gamestreaming kan opzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.