Logo GadgetGear.nl
OnePlus Open
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus Open en Oppo Find N3 exact hetzelfde toestel, maar niet op dezelfde markten

Pete Lau heeft het inmiddels zelf bevestigt. De eerste opvouwbare smartphone onder het OnePlus merk, zal het eerste toestel zijn dat formeel exact gelijk is aan de opvouwbare smartphone die moedertje Oppo op de markt brengt als de Oppo Find N2 Flip. Het verschil zit in verkoop en besturingssysteem.

De OnePlus zal in het besturingssysteem enkele aanpassingen hebben ten opzichte van Oppo, waardoor de OnePlus weer zal aanvoelen als een OxygenOS toestel, waar Oppo de ColorOS beleving zal verkopen. Daarnaast zal Oppo er opnieuw voor kiezen haar hoogvlieger niet naar Europa te brengen. We mogen dus hopen op de OnePlus Open, maar daar verwachten we dan ook veel van. Zeker omdat juist dat toestel met Hasselblad camera-eland op de markt gaat komen. En ja, dat is ook het signaal dat Oppo de deal met DJI verlengd heeft. Hasselblad is namelijk van DJI en de deal om Hasselblad te mogen gebruiken in Oppo en OnePlus toestellen liep vorig jaar af. Bovendien mochten er maat twee toestellen per jaar verschijnen met Hasselblad camera’s. We gokken erop dat Oppo de deal dit keer iets ruimer heeft ingestoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.