Logo GadgetGear.nl
Media Markt Duiven
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MediaMarkt heeft interesse in 9 van de 57 BCC locaties

RTL Nieuws meldt dat MediaMarkt momenteel in onderhandeling is om 9 filialen van BCC over te nemen en om te bouwen naar winkels van de Duitse gigant. Het zou onder anderen om filialen in Amsterda, Hilversum, Barendrecht, Beek, Beverwijk, Delft, Muiden, Nijmegen en Zoeterwoude gaan. Zo zit BCC op het winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen terwijl de dichtstbijzijnde MediaMarkt voor Nijmegenaren in Arnhem is. Het mooie is dat de rode reus voornemens is om ook een groot deel van het winkelpersoneel op die locaties over te nemen.

MediaMarkt zit zelf momenteel ook in een transformatie. Het bedrijf is van plan om haar webshop om te bouwen naar online marktplaats, waarbij haar filialen veel meer een ondersteunende functie moeten krijgen. Er moet dan ook een veel breder productaanbod op komen dan enkel elektronica. Daar valt doorgaans meer te verdienen voor de Duitse gigant, die dit al in enkele andere landen doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.