Logo GadgetGear.nl
Logitech Zone Wireless 2 Moodshot
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Logitech Zone Wireless 2 kent 2-weg actieve ruisonderdrukking

Logitech heeft een nieuw stukje technologie ontwikkeld voor haar zakelijke headsets. De nieuwe Logitech Zone Wireless is door AI in staat om niet alleen met ANC ruis aan jouw kant te onderdrukken, maar ook ruis op de lijn afkomstig van de persoon die je belt. Logitech noemt dit haar Advanced Call Clarity, welke te activeren is via de Logi Tune app.

Logitech Zone Wireless 2

Logitech snapt dat hybride werkplekken lawaaierig kunnen zijn en daarmee het samenwerken negatief kunnen beïnvloeden. Met de nieuwe headset mikt Logitecht op een zo goed mogelijk resultaat om elkaar optimaal te kunnen verstaan. Daarnaast is het een stereo headset zodat je geluid uit presentaties ook nog op een goede manier kunt horen. Om de beleving nog verder te optimaliseren, bevat de headset personal EQ. Met behulp van een gehoortest, probeert de headset zwakten in jouw gehoor dan wel mogelijk vanuit productie zoveel mogelijk te elimineren. Multipoint Bluetooth helpt je om verbonden te blijven met zowel jouw computer als jouw smartphone. Zowel de batterij als oorkussens zijn vervangbaar om zo de levensduur van deze headset te maximaliseren. Hij gaat €359,99 kosten.

Logitech Zone Wireless 2 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.