Logo GadgetGear.nl
Logitech Wave Keys
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Ergonomisch Logitech Wave Keys toetsenbord

Logitech is een van de grotere namen die al jaren ergonomische toetsenborden ontwikkeld. Met de Logitech Wave Keys introduceert het nu een golfvormig toetsenbord dat niet gesplitst is, maar waar de toetsen doorlopen over de golfvorm.

Logitech Wave Keys

Het gaat om een full sized toetsenbord, dus met numeriek pad en pijltjestoetsen. Die pijltjestoetsen zijn wel voor de compactheid dicht op elkaar geplaatst en onder de rechter shift gezet. Het toetsenbord is bovendien zo ingericht dat het zowel door Windows als MacOS gebruikers goed gebruikt kan worden. Het bestaat voor 61% uit gerecycled plastic en kan een jaar met een batterij doen. Ook maakt het met een dongle gebruik van een beveiligde dataverbinding om te voorkomen dat toetsenbordinvoer onderschept kan worden door derden.

Voor consumenten gaat de Logitech Wave Keys €79,99 kosten. Er komt ook een zakelijke uitvoering op de markt.

Logitech Wave Keys kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.