Logo GadgetGear.nl
Google Pixel Watch
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Eerste Google Pixel Watch laadt trager op

Google heeft een opvallende wijziging in de laatste firmware van haar Pixel Watch zitten. De feature dat het slimme horloge in 80 minuten is opgeladen, kan van de sales sheet. Voortaan doet hij er een half uur langer over.

Waarom is onbekend, maar het slimme klokje wordt wel heel warm tijdens het draadloos opladen. Net als de smartwatches van vele andere merken. Immers zijn de klokjes vaak water- en stofdicht. Daardoor ook luchtdicht, waardoor koelen lastig is. Het is nog altijd wel zo dat het horloge maar 24 uur mee kan op een enkele lading. De nieuwe Pixel Watch 2 die Google net heeft gepresenteerd zou in 75 minuten opgeladen moeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.