Logo GadgetGear.nl
BCC Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

E2-Energie koop BCC Aircoshop

Opnieuw komt een stukje BCC bij een ander terecht. Ditmaal gaat het om de aircoshop van BCC. Deze vindt nu onderdak bij het misschien wat minder bekende E2-Energie uit het Gelderse Duiven, ondanks dat het merk stelt al een behoorlijk (maar onbekend) marktaandeel te hebben veroverd op de Nederlandse markt.

Met de overname blijft de webshop Aircowinkel.nl, die al zelfstandig beschikbaar was onder BCC, bestaan. Het was overigens geen initiatief van BCC zelf, maar een overname. BCC kocht Aircoshop.nl twee jaar geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.