Logo GadgetGear.nl
Dreo WH719S
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dreo presenteert muurgebonden space heater WH719S

Het Chinese Dreo heeft een nieuwe space heater uitgebracht. Die snel en praktisch elektrisch wenst te verwarmen, moet met deze unit een complete ruimte snel op een comfortabele temperatuur kunnen brengen.

De heater komt met een speciaal filter dat gemakkelijk snel te vervangen is. Zo probeert de fabrikant stofophopingen in de machine tegen te gaan. Traditioneel zit daar het gevaar bij high performance heaters zoals deze. Stofophopingen kunnen immers verbranden.

Dreo WH719S Schematisch

De Dreo WH719S verbruikt tussen de 900 en 1.500 Watt afhankelijk van hoe hard je deze aan het werk zet. De elektriciteit wordt door een fijnmazig Hyperamics rooster gejaagd om op die manier zoveel mogelijk lucht, zo gelijkmatig mogelijk te verwarmen. Dit rooster zit in een vlamwerende behuizing en is voorzien van een tip-over beveiliging waarbij deze afslaat wanneer hij te warm wordt. Tegen overbelasting is zelfs nog een zekering in de 230v stekker geplaatst. Qua veiligheid is deze machine voorzien van een ETL-certificaat, maar dat is alleen een veiligheidsverklaring voor de Verenigde Staten. Voor Europa zijn nog geen tests verricht.

Bij montage op de muur krijg je een drilling guide, zodat je deze gemakkelijk kunt plaatsen. Een teveel aan kabel kun je in de heater zelf wegwerken.

10 reacties

  1. Dit zijn gewoon stroomvreters met een COP van 1. Onze bodemwarmtepomp gebruikt net zoveel stroom maar daarmee verwarm je het hele huis en ook nog het douchewater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.