DJI Osmo Pocket 3 Moodshot
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

DJI Presenteert de Osmo Pocket 3

Zelden maakt een selfiecamera zo’n enorme sprong als de Osmo Pocket 3 van DJI. Zo heeft de gimball camera nu een 2 inch, 16:9, 700cd/m2 preview display dat je kunt roteren om daarmee de beeldverhouding te bepalen waarin de camera filmt.

DJI Osmo Pocket 3

De camera is voorzien van nieuwe AI die in staat is om mensen en objecten beter te volgen tijdens het filmen en 4K video’s kunnen in 120 fps slow-motion modus geschoten worden of zelfs 240 fps op FullHD, terwijl je reguliere 4K opnamen kunt maken in maximaal 60fps met een maximale bitrate van 130MB/s.

De cameralens is wat minder lichtgevoelig dan de voorganger. Die heeft nu een f/2.0 diafragma. Daar staat tegenover dat DJI nu een volwaardige 1 inch beeldsensor plaatst. Er kunnen MicroSD kaarten in tot 512GB en de accu is met 1.300mAh groot genoeg voor zo’, 166 minuten aan beeldopnamen.

DJI Osmo Pocket 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.