Logo GadgetGear.nl
BCC Logo
Foto van Arjan Olsder
Arjan Olsder

BCC gaat wisselend en zonder aankondiging filialen openen

Het blijft rommelen bij de failliete filialen van elektronicaketen BCC. Vanmorgen laat de winkelketen op X weten dat het niet alle filialen zal openen en ook niet kenbaar zal maken welke filialen vandaag wel open zijn. En daar blijft het niet bij.

Vanwege de drukte, kunnen filialen tussentijds ook weer worden gesloten. Dit om de veiligheid van de medewerkers te kunnen garanderen. Ook daar zal BCC niet centraal over communiceren. Je zal dus gewoon een filiaal moeten bezoeken en dan zelf ondervinden of je er welkom bent of niet. Verder blijft de keten bezig met afprijzen om van de laatste voorraden en showmodellen in de winkels af te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.