Logo GadgetGear.nl
Logo OpenAI
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Spraak- en beeldfuncties nu in ChatGPT Plus en Enterprise

Betalende gebruikers van ChatGPT krijgen nu extra functies van de AI. Zo is er nu ondersteuning voor tekst-to-speech in de iPOS en Android apps. Daarmee worden de normaal geschreven antwoorden uitgesproken door de apps. Daarbij is het zo dat dit in het Engels vooralsnog het beste werkt.

Ook wordt het mogelijk om afbeeldingen en foto’s te uploaden naar ChatGPT en daar inhoudelijke vragen over te stellen. De AI kan de inhouden van die bestanden analyseren en daarop antwoord geven. Denk aan een foto van de boodschappen met de vraag daar een recept bij te bedenken. Deze functies komen de komende twee weken beschikbaar voor gebruikers wereldwijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.