Logo GadgetGear.nl
CMF producten van Nothing
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nothing’s label CMF toont eerste drie producten

Nothing kondigde eerder dit jaar al het label CMF by Nothing aan voor goedkopere accessoires. Gisteren toonde het jonge merk de eerste drie producten die onder het CMF label zullen vallen. Het betreft een setje oordopjes, een smartwatch en een USB lader.

CMF Buds Pro

De CMF Buds Pro zijn oordopjes op basis van Bluetooth 5.3 met actieve ruisonderdrukking die beschikbaar komen in het wit zwart en oranje. De oordopjes zijn IP54 water- en stofdicht, dus kunnen bij lichte regen gewoon gebruikt worden. Instellen van de oordopjes gaat via de Nothing X app. De oordopjes gaan ongeveer €56 kosten.

CMF Watch Pro

Hoewel CMF vooral goedkoop moet zijn, plakt Nothing toch het label ‘Pro’ op de nieuwe smartwatch die zo’n €79 moet gaan kosten. Dit sportieve klokje is IP68 water- en stofdicht. Hij kan dus omblijven tijdens het douchen en zwemmen. Het klokje krijgt een 1,96” AMOLED display en kan naast de tijd ook notificaties doorgeven. Ook zit er een GPS ontvanger in. Voor sportief gebruik kan hij het zuurstofgehalte in het bloed meten.

CMF Power 65W GaN

Tenslotte komt het merk nog met een 65 Watt GaN USB lader. GaN staat voor een veelgebruikte technologie om op kleine schaal, toch enorme vermogens over USB poorten te kunnen leveren. Deze specifieke lader telt 1 USB-A poort en twee USB-C poorten. Voor de lader ga je zo’n €45 neerleggen.

Eén reactie

  1. Tsja, het is inderdaad weinig betekenent dat het label ‘Pro’ op zo’n horloge staat, wat gewoon een veredelde fitnesstracker is. Verder ook jammer dat Nothing niet gewoon met een serieuze horloge komt. Misschien komt dat nog. Ik denk ook dat het misschien handig is om het design van het menu anders in te geven, of daar een tweede profiel voor te bedenken. Ik vind het zelf wel aardig, maar een ander moet het nu doen met de standaard Android-interface, en dat is misschien toch een beetje saai. En voor veel mensen is ook niet meteen te zien wat bepaalde indicaties zijn (denk aan de weer-app die een zon met wolken moet weergeven), wat zeker op een horloge toch belangrijk is.

    Ik verbaas me er sowieso een beetje over dat Nothing zo laag inzet met deze accessoires. De telefoons moeten qua uiterlijk design iig een soort Android-phones zijn (minus de glymph-lichtjes). Qua software kiezen ze wel voor een heel eigen design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.