Logo GadgetGear.nl
Polaroid I-2
Picture of Roy Christiani
Roy Christiani

Nieuwe Polaroid I-2 gepresenteerd

De Transcontinenta Groep, distributeur van Polaroid in de Benelux, presenteert de Polaroid I-2 instant camera. Met het scherpste Polaroid objectief ooit en de toevoeging van ingebouwde handmatige bediening, krijgen fotografen meer controle over hun foto’s dan ooit te voren. 

Scherpste Polaroid Objectief Ooit

Het ontwerp van de Polaroid I-2 begon met het creëren van het scherpste objectief. Het resultaat is een opvallend uiterlijk met een groot diafragma van F8, perfect voor portretten met bokeh-effect. Dit objectief, in combinatie met een nieuw continu autofocussysteem met 3 lensdelen moet zorgen voor de loepzuivere foto’s.

Polaroid I-2
Polaroid I-2

Ingebouwde Handmatige Bediening

De Polaroid I-2 introduceert ingebouwde handmatige bediening, een primeur voor Polaroid. Fotografen kunnen nu de sluitertijd en het diafragma aanpassen, kiezen voor diafragmavoorkeuze, sluiterprioriteit of volledig handmatige modus. Alle instellingen zijn zichtbaar via de ingebouwde zoeker en op het externe AMOLED-scherm.

Polaroid I-2
Polaroid I-2

Zoeker met Geïntegreerd Display

De nieuwe grote en heldere zoeker van de I-2 helpt bij compositie en controle, met een ingebouwd display dat alle camerastanden en belichtingsinstellingen toont. Dit maakt het vastleggen van de perfecte Polaroid-opname gemakkelijker dan ooit.

Polaroid I-2
Polaroid I-2

Extern AMOLED-scherm

De Polaroid I-2 biedt diverse belichtingsstanden die gemakkelijk toegankelijk zijn via het externe AMOLED-scherm. Navigeer moeiteloos tussen instellingen met behulp van de scherpstelring op het objectief, zonder de zoeker te verlaten..

Polaroid I-2
Polaroid I-2

 

Polaroid App

De Polaroid I-2 werkt als een op zichzelf staande camera, maar je kunt de gratis Polaroid App downloaden voor extra functies en bediening op afstand. Firmware-updates zijn mogelijk via OTA Bluetooth, beschikbaar voor iOS en Android.

 

Haal het Beste uit je Polaroid

De Polaroid I-2 is compatibel met drie soorten Polaroid instant film: i-Type, 600 en SX-70. De camera legt helderheid en details vast die nieuwe creatieve mogelijkheden bieden met Polaroid’s unieke filmchemie.

Polaroid I-2
Polaroid I-2

Belangrijkste Kenmerken

  • Nieuw ontworpen 98mm F8 objectief
  • Continu autofocussysteem met LiDAR-afstandssensor
  • Ingebouwde handmatige bediening met zes modi
  • Groot zoeker met intern display
  • Extern AMOLED-beeldscherm
  • Compatibiliteit met Polaroid i-Type, 600 en SX-70 film

 

Beschikbaarheid en Prijs

De Polaroid I-2 camera is binnenkort verkrijgbaar bij geselecteerde Polaroid dealers in de Benelux voor een adviesprijs van € 699,99 incl. btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.